HANDLA PÅ NÄTET I DAG OCH SPARA 10 - 20 - 30 PROCENT

filter
Hundleksaker för stora och små hundar
Lekdags! Hundleksaker är ett måste när man har hund. Hos oss hittar du ett stort utbud av de roligaste hundleksakerna för stora och små leksugna hundar. En hund blir aldrig för gammal för att leka. Det handlar bara om att hitta den hundleksak som matchar hundens ålder och temperament bäst. Vi har hundleksaker som både är robusta, smarta, annorlunda och interaktiva. Om du har en hund som gillar att tugga på saker kan du också hitta passande tuggleksaker här. När hundar tuggar stimuleras salivproduktionen samtidigt som tänderna stärks. Därför är det ofta en riktigt bra idé att skaffa hundleksaker som stimulerar din hunds tuggbehov. Om du är lycklig ägare till en riktig vattenhund har vi många olika hundleksaker för lek i vatten. De flesta hundar älskar hundleksaker med ljud, och det här är ett bra sätt att stimulera hunden på.

Kong, Buster, Nina Ottosson m.fl.
Vi har samlat några av de bästa märkena på marknaden, däribland Kong, Nina Ottosson, Trixie, Starmarks, Busy Buddy och Buster. Med de rätta hundleksakerna blir det dubbelt så roligt att aktivera din hund. Hos oss hittar du därför både produkter för aktivering, apportering, vatten och lek. Om du väljer en aktiveringsleksak från t.ex. Nina Ottosson kan din hund lätt hålla sig sysselsatt en stund. Dock är det viktigt att du håller ett vakande öga på hunden medan den leker.


Aktiveringsleksaker som ger din hund en utmaning
Hos oss hittar du ett spännande utbud av aktivitetsleksaker som du och din hund kan använda tillsammans, men vi erbjuder även aktivitetsleksaker som kan hålla din hund sysselsatt en stund på egen hand. Det är viktigt att din hund utmanas dagligen. För det här ändamålet är aktivitetsleksaker ett självklart val. Aktivitetsleksaker bidrar till att ge dig en glad, friskt och balanserad hund som inte är understimulerad. När din hund är i balans slipper du oönskat beteende såsom aggressioner och skällande. Aktivitetsleksaker stimulerar din hunds sinnen och dess instinkter att jaga, samtidigt som hundens intellekt utmanas.


PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-52 50 46 21
Email: kundservice@petworld.se

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad för att dina upplysningar behandlas förtroligt.

Vi är medlem i Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också välga at skicka ris/ros direkt till oss genom att trycka här.

 

Kom ihåg att logga in för att mottaga 4% / 8% i bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.