VUXENFODER TILL ALLA RASER ALL DOGS
10 KG
Pris pr. kg SEK 12,33
ÅLDER: 1 ÅR -
ALL DOGS
(5710535680138) Mest köpt
Vägledande marknadspris 137,00 
SEK 123,30
VALPFODER ALL PUPPIES
3 KG
Pris pr. kg SEK 17,10
ÅLDER: 2 - 12 MÅNADER
ALL PUPPIES
(5710535680527)  
Vägledande marknadspris 57,00 
SEK 51,30
Hundfoder – köp billigt hundfoder online
Hos Petworld hittar du ett brett utbud av billigt hundfoder. Vi säljer alla de kända märkena – till priser som passar alla. Varför ska jag välja ett hundfoder av premiumkvalitet? Det ska du eftersom ett hundfoder av bra kvalitet behövs för att din hund ska trivas och må bra. Om du investerar i ett bra hundfoder får du en frisk hund med god kondition, hög motståndskraft och fin päls. När du beställer hundfoder hos oss är det viktigt att du funderar över vilka krav du ställer på ditt hundfoder. De viktigaste faktorerna du bör tänka på är: Råvaror, näringsupptag, smak och naturligtvis pris. Om du är tveksam inför vilket hundfoder du ska välja får du gärna kontakta oss. Genom åren har vi samlat på oss stor erfarenhet inom husdjursbranschen och vi hjälper dig gärna.

Vilka råvaror bör mitt hundfoder innehålla?

Din hund behöver proteiner, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler m.m. för att hålla sig frisk och kry. Läs alltid innehållsdeklarationen för att se vad som står först. Den viktigaste proteinkällan bör vara kött. På så vis säkerställer du att din hund får det kött som en hund naturligt behöver, då kött ska vara hundens primära energikälla när det gäller proteiner och fett. Det bygger upp hundens muskler och gynnar dess päls.

Hundfodrets upptagbarhet
Var uppmärksam när det gäller hundfodrets upptagbarhet. Upptagbarheten varierar beroende på fodertyp. Det är lättare för hunden att omsätta hundfoder med bra råvaror till energi. Därmed får du mindre spill och avföring. Även om ett hundfoder kan verka dyrt kan det alltså i längden vara befogat att välja de dyrare märkena då dessa vanligtvis har bättre upptagbarhet. Hos oss hittar du bl.a. kvalitetsmärken som Royal Canin och Hills.
Hur ska hundfoder smaka?
Din hund gillar variation. Erbjud din hund ett hundfoder med fjäderfä, oxkött eller fisk. Lamm kan också vara en god idé om din hund till exempel har problem med allergier. Om du har en väldigt aktiv hund ska du se till att hundfodret innehåller mycket energi. Om din hund får för lite energi blir den väldigt slö och håglös.

Hundmat för alla raser och storlekar
Med tiden har det kommit väldigt många bra hund fodermärken att välja mellan. När du ska välja hundmat är det därför viktigt att fundera över om det finns några särskilda ingredienser som din hund föredrar eller om det eventuellt finns några ingredienser som din hund är allergisk mot. Hos oss hittar du därför ett brett sortiment av hundmat från de ledande tillverkarna. En nyhet är att vi nu även erbjuder hundfoder utan korn. Hundar behöver bara en mindre mängd kolhydrater eftersom dessa höjer blodsockret och bland annat kan leda till övervikt. Därför erbjuder vi nu även billigt hundfoder som inte innehåller något korn.
Billigt hundfoder levererat direkt hem till dörren

Är du trött på att släpa hem tunga fodersäckar? Beställ online av Petworld. Vi levererar hundfodret ända fram till dörren inom 2–4 vardagar.

PETWORLD
Ringvej Syd 96
8260 Viby J - DK
CVR: 33 04 18 45

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 16.00
Telefon: 08-52 50 46 21
Email: kundservice@petworld.se

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad för att dina upplysningar behandlas förtroligt.

Vi är medlem i Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också välga at skicka ris/ros direkt till oss genom att trycka här.

 

Kom ihåg att logga in för att mottaga 4% / 8% i bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.