VALP-HUNDMAT VÅT RASER 0 - 10 KG ROYAL CANIN JUNIOR HUN..
195 G
Pris pr. 100 gr SEK 9,03
ÅLDER: 8 VECKOR - 10 MÅNADER
ROYAL CANIN JUNIOR HUNDFODER
(9003579311479)  
Vägledande marknadspris 22,00 
SEK 17,60 pr stk v. 12 stk

Om Royal Canin
Royal Canins unika filosofi bygger på kunskap och respekt för husdjuret. För att kunna visa respekt för sitt husdjur så måste man inhämta kunskaper om det. Genom Royal Canins samarbete med samverkande uppfödare och veterinärer skaffar sig Royal Canin denna kunskap då de har daglig kontakt med deras forskare på forskningscentrumen.

Royal Canins vunna kunskaper genom historien
Det hela startade 1967 i Aimargues som är en liten by i södra Frankrike. Jean Cathary, som var veterinär, satt hemma och producerade hundfoder för att råda bot på återkommande hudproblem hos hundar, något han trodde kunde bero på foderintolerans eller allergi. Efter att ha analyserat vad dåtidens hundar mest levde på, vilket var matrester, kom han till slutsatsen att det innehöll allt annat än en balanserad kost med högt köttinnehåll. Ett antal hundar med eksem och hudproblem valdes ut. Efter en kort tidsperiod med foder från Jean Catharys produktion läkte eksem och deras päls återfick sin glans. Efter ett år föddes företaget Royal Canin.

Vad ska ett ordentligt och bra foder innehålla?
Svaret är enkelt: Kött! Din hund behöver kött för att bygga upp muskler och för att bevara en sund päls. Din katt behöver massor av animaliska proteiner av den samma anledning. Det bästa råd är därför att man ska läsa vad som står först på innehållsdeklarationen. Det som står först är det som hundfodret eller kattmaten innehåller mest av.

Mål och strategier
I dag stannar det inte vid att Royal Canins foder ska innehålla nog med näringsämnen så husdjuret får vad det behöver. I dag satsar också Royal Canin stort på att hunden eller katten ska må bra av fodret samt ge det en god livskvalitet. Det är skillnad på en stor och en liten hund, en ung och en gammal eller ett husdjur med ledproblem och ett som är helt symtomfritt. Därför har Royal Canin utvecklat en rad av olika foder som ska ge din hund eller katt de optimala förutsättningarna för ett friskt liv fyllt av aktivitet. 

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-52 50 46 21
E-post: kundservice@petworld.se

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.