ALLTID SNABB LEVERANS

VALP-HUNDMAT VÅT RASER 0 - 10 KG ROYAL CANIN JUNIOR HUN..
195 G
Pris pr. 100 gr SEK 7,90
ÅLDER: 8 VECKOR - 10 MÅNADER
ROYAL CANIN JUNIOR HUNDFODER
(9003579311479)  
Vägledande marknadspris 22,00 
SEK 15,40 pr stk v. 12 stk
VUXEN-HUNDMAT TILL ALLA RASER ALL DOGS HUNDFODER
10 KG
Pris pr. kg SEK 17,40
ÅLDER: 1 ÅR -
ALL DOGS HUNDFODER
(5710535680138)  
 
SEK 174,00
TILL VALPAR & KATTUNGAR/SVAGA DJUR HILLS DIET CANINE/FELI..
156 G
Pris pr. 100 gr SEK 15,83
ÅLDER: AVVÄNJING - 9-12 MÅNADER
HILLS DIET CANINE/FELINE A/D
(052742567006)  
Vägledande marknadspris 26,00 
SEK 24,70 pr stk v. 24 stk
HUNDMAT VID ALLERGI / ALLERGEN FREE HILLS DIET Z/D HUNDFODER
370 G
Pris pr. 100 gr SEK 8,47
FODERALLERGIPROBLEM
HILLS DIET Z/D HUNDFODER
(052742801803)  
Vägledande marknadspris 33,00 
SEK 31,35 pr stk v. 12 stk
HUNDMAT TILL ALLA RASER AKTIV VUXEN HUNDFODER
15 KG
Pris pr. kg SEK 22,33
ÅLDER: 1 ÅR -
AKTIV VUXEN HUNDFODER
(5710535600259)  
 
SEK 335,00
Hundfoder – köp billigt hundfoder online 
Hos Petworld hittar du ett brett utbud av billigt hundfoder av hög kvalitet. I vårt stora sortiment hittar du alla de kända märkena – till priser som passar alla. Genom att investera i ett bra hundfoder ger du din hund optimala förutsättningar för att bygga upp och behålla en god kondition, en hög motståndskraft mot sjukdomar, en lagom och stabil energinivå, en fin päls och inte minst ett gott humör.

Billig hundmat levererat direkt till din dörr 

Är du trött på att släpa hem tunga foderpåsar till din hund från affären? Då kommer du att uppskatta hur smidigt det är att beställa hundfoder online hos Petworld.se. Vi levererar hundfodret ända till din dörr inom 3-5 vardagar – och om du beställer för över 500 kr bjuder vi på frakten!

Attraktiva stämpelkortserbjudanden

Vi har fördelaktiga stämpelkort på hundfoder från flera populära märken. Det innebär att när du har köpt ett visst antal säckar av fodret får du en säck gratis! Och du behöver inte köpa alla säckarna på en gång. Du kan snabbt, lätt och alldeles gratis bli medlem i vår kundklubb Club Petworld. På så sätt registreras alla dina köp, och vårt system håller koll på hur många säckar du köpt av ett visst foder. När du fyllt ett stämpelkort skickar vi automatiskt med den extra säcken med din leverans.

Krav på hundfoder

När du beställer hundmat hos oss är det viktigt att du överväger vilka krav du har på ditt hundfoder. De viktigaste faktorer som du ska vara uppmärksam på är råvaror, upptagningsförmåga, smak och – såklart – pris. Om du är osäker på vilket hundfoder du ska välja är du välkommen att kontakta oss. Vi har många års erfarenhet inom husdjursbranschen och guidar dig gärna.

Vilka råvaror bör mitt hundfoder innehålla? 
Din hund behöver protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler mm. för att hålla sig frisk och sund. Läs alltid innehållsdeklarationen för att se vad som står först. Den viktigaste proteinkällan bör alltid vara kött. På så sätt är du säker på att din hund får det kött som en hund naturligt behöver, då kött ska vara hundens primära källa till proteiner och fett. Det uppbygger och underhåller hundens muskler och främjar pälsens naturliga glans och smidighet – som en positiv sidoeffekt kan korrekt fodring minska hårfällning hos hunden. 

Hundfodrets upptagningsförmåga 
Var uppmärksam på hundmatens upptagningsförmåga. Upptagningsförmågan varierar mellan olika fodertyper. Hundfoder med goda råvaror har kan bättre omvandlas till energi av hundens matsmältningssystem. På så sätt får du mindre spill och hunden har mindre avföring. Så även om ett hundfoder verkar ha ett högt pris kan man i längden spara pengar på att köpa de dyrare märkena, då de typiskt har en väsentligt högre upptagningsförmåga. Hos oss hittar du bland annat kvalitetsmärken som Royal Canin, Hills och ZiwiPeak.

Hur ska hundfodret smaka?
Precis som oss människor uppskattar hundar variation vad gäller både smak och konsistens. Erbjud din hund ett kvalitetsfoder med fågel, nöt eller fisk. Lamm kan också vara en bra idé om din hund till exempel har känslig mage. Alternativt kan du prova ett hundfoder med en annan hårdhet, eftersom varierande konsistens är bra både för hundens munhygien och för dess matsmältning. För en extra unik smakupplevelse erbjuder Petworld.se produkter som innehåller hjort, bison, häst eller anka – smakupplevelser som garanterat blir en hit hos din hund! 

Har din hund en hög aktivitetsnivå?
Om du har du en mycket aktiv hund så ska du vara uppmärksam på att hundfodret bör innehålla mycket energi. En aktiv hund definieras som en hund som till exempel deltar i arbetet på en gård eller utför en annan energikrävande aktivitet dagligen. En hund som ibland deltar i jakt eller agility definieras inte som en aktiv hund. Om din hund får för lite energi kan det leda till att den går ned i vikt och att pälsen mister sin lyster. Hunden kan dessutom bli slö och orkeslös. Produkter som passar bra för hundar med en hög aktivitetsnivå är till exempel Royal Canin 4800, Arion Performance och Kingsmoor Sport. 

Hundmat för alla raser och storlekar 
Du kan välja bland riktigt många bra märken på marknaden för hundfoder. När du ska välja hundmat är det därför relevant att fundera på om det finns speciella ingredienser som din hund föredrar, eller om det eventuellt kan finnas ingredienser som din hund är allergisk mot. Därför hittar du ett brett sortiment av hundmat från de förande producenterna hos oss.

Allergivänligt foder 
Lider din hund av allergiproblem som resulterar i klåda och hudirritation? Lider din hund ofta av dålig och trög mage? En nyhet som Petworld.se nu erbjuder är spannmålsfritt hundfoder som ofta har en särskilt positiv inverkan på allergiproblem. Orsaken är att spannmål ofta innehåller förrådskvalster som är svåra för en hund att bryta ned och som kan orsaka hud- och/eller magproblem. Spannmålsfritt hundfoder kännetecknas ytterligare vid att det innehåller färre kolhydrater. Hundar behöver små kolhydratsmängder då kolhydrater förhöjer blodsockret, vilket bland annat kan leda till övervikt. Protein och fett bör däremot utgöra huvuddelen av energikällorna i fodret för att din hund ska må så bra som möjligt. Petworld.se erbjuder bland annat spannmålsfritt hundfoder från Taste of the Wild och Kingsmoor Pure.

Barf – hundfoder med rent kött! 
Sunt och naturligt. Det kännetecknar foder som följer BARF-principen, då de uteslutande innehåller 100 % rent kött. En hund är naturligt byggd för att enbart äta kött och dess matsmältningssystem är därför specialiserat på detta. Hunden har egentligen inget behov av spannmål, majs, ris, ärtor, potatis osv, som används som bindemedel i traditionellt hundfoder. Om man fodrar sin hund med vanligt kött enligt BARF är det dock svårt att säkerställa att hunden får i sig rätta mängder av livsviktiga mineraler och vitaminer. Med färdigproducerad hundmat efter BARF-principen kan man vara säker på att hunden får korrekta doser av alla spårämnen. Med hundfoder från till exempel ZiwiPeak, som stolt följer BARF-principen, får hunden ett naturligt foder som uteslutande innehåller torkat kött från hjort eller lamm. Alla djur har avlats på Nya Zeeland under höga djuretiska och miljömässiga krav och under kontroll av ledande internationella djurläkare, som försäkrar dem extremt höga kvaliteten.

Spannmålsfritt hundfoder
Misstänker du, att din hund kanske inte tål spannmål så bra? Du har kanske noterat att den kliar sig mycket och att huden verkar vara irriterad, eller att hundens päls verkar vara torr och glanslös. Hos Petworld.se kan du hitta många olika produkter inom spannmålsfritt hundfoder. Hundfoder utan spannmål har visat sig att passa speciellt bra till hundar som visar tecken på att ha foderallergi. Spannmålsfritt hundfoder ser till att hunden får all näring som den har behov för. Genom att ge din hund ett foder utan spannmål, så fodrar du din hund på ett mera naturligt sätt. Hunden är från naturens sida köttätande och om din hund var vild, ville dens kost bestå av mest kött, en mindre mängd bär, grönsaker och frukt med mera. Hos Petworld.se hittar du massor av spannmålsfria hundfoder, där de alla erbjuder ett mera naturligt foder till din hund.

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.