ALLTID SNABB LEVERANS

filter
Hundleksaker för stora och små hundar 
Lekdags! Hundleksaker är ett måste när man har hund. Hos oss hittar du ett stort utbud av de roligaste hundleksakerna för stora och små leksugna hundar. En hund blir aldrig för gammal för att leka. Det handlar bara om att hitta den hundleksak som passar hundens ålder och temperament bäst. Vi har hundleksaker som både är robusta, smarta, annorlunda och interaktiva. Om du har en hund som gillar att tugga på saker kan du också hitta passande tuggleksaker här. När hundar tuggar stimuleras salivproduktionen samtidigt som tänderna stärks. Därför är det ofta en riktigt bra idé att skaffa hundleksaker som stimulerar din hunds tuggbehov. Om du är lycklig ägare till en riktig vattenhund har vi många olika hundleksaker för lek i vatten. De flesta hundar älskar hundleksaker med ljud, vilket är ett bra sätt att stimulera hunden på. 

Kong, Buster, Nina Ottosson m.fl.
Vi har samlat några av de bästa märkena på marknaden, däribland Kong, Nina Ottosson, Trixie, Starmarks, Busy Buddy och Buster. Med de rätta hundleksakerna blir det dubbelt så roligt att aktivera din hund. Hos oss hittar du därför produkter för både aktivering, apportering, vatten och lek. Om du väljer en aktiveringsleksak från t.ex. Nina Ottosson kan din hund lätt hålla sig sysselsatt en stund. Dock är det viktigt att du håller ett vakande öga på hunden medan den leker. 


Aktiveringsleksaker ger din hund en utmaning
Hos oss hittar du ett spännande utbud av aktivitetsleksaker som du och din hund kan använda tillsammans, men vi erbjuder även aktivitetsleksaker som kan hålla din hund sysselsatt en stund på egen hand. Det är viktigt att din hund utmanas dagligen. För det här ändamålet är aktivitetsleksaker ett självklart val. Aktivitetsleksaker bidrar till att ge dig en glad, frisk och balanserad hund som inte är understimulerad. När din hund är i balans slipper du oönskat beteende såsom aggressioner och skällande. Aktivitetsleksaker stimulerar din hunds sinnen och dess instinkter att jaga, samtidigt som hundens intellekt utmanas.
Apportering
På Petworld.se hittar du ett stort sortiment av diverse robusta hundleksaker som passar utmärkt till apporteringslekar. Det är endast din fantasi som sätter gränsen för vilka hundleksaker som kan användas till apportering, men det är såklart viktigt att du väljer leksaker som passar dig och din hund, och som din hund gillar att leka med. Det är en god idé att variera vilka leksaker du använder till apporteringen. På så vis lär sig hunden att apportera olika saker, och det blir lite mer variation och spänning i leken.

Bollar till hunden
Här på Petworld.se finns ett spännande urval av leksaker och bollar i alla färger, strukturer, storlekar och material till din hund. Vi är säkra på att du hittar precis den hundleksak eller boll som passar just dig och din hund! Det finns massor av olika bollar på marknaden – stora bollar, små bollar, mjuka bollar, hårda bollar och bollar med rep. De mjuka bollarna passar till valpar, medan bollar med rep passar utmärkt till dragkamp med hunden då du slipper ha fingrarna i hundens mun för att få tag på bollen. Dessa bollar med rep passar dessutom utmärkt till apportering. Massiva och kompakta bollar som inte studsar är speciellt bra om du vill kasta bollen till din hund.

Hunden bör inte leka ensam med sina leksaker

Hundar älskar att leka, men de flesta hundar vill inte leka ensamma. Lek därför tillsammans med din hund, och använd de nyinköpta hundleksakerna. Detta kommer att förbättra ert samarbete och samtidigt ge er många timmas skoj och underhållning. Du hittar dina nya hundleksaker här på Petworld.se. Vi har hundleksaker i vinyl, gummi och latex som passar utmärkt till apportering. Ifall din hund har en tendens till att tugga sönder sina leksaker på rekordtid bör du välja leksaker i latex, då detta material är mycket hållbart och tål att hunden tuggar, sliter och river i det. Dock kan även de mest slitstarka hundleksaker och rep slitas sönder av en mycket ihärdig hund. Därför bör du alltid hålla ett öga på din hund då den leker med leksakerna. Och kom ihåg att även om leksaken inte håller i evighet så har hunden haft väldigt roligt medan det varade!

Rep till alla hundar

På Petworld.se finns ett stort urval olika repleksaker till hundar i alla storlekar, stora som små. Repleksakerna finns i flera olika färger, med eller utan knutar. Denna typ av hundleksak passar mycket bra till hundar som älskar lekar där de får slita och dra. Om din hund har för vana att ha sönder sina leksaker på rekordtid, så använd repleksakerna tillsammans med din hund i kortare perioder varje dag. På så sätt försäkrar du dig om att din hund kommer att fortsätta tycka att leksakerna är spännande, samtidigt som du kan hålla koll på att hunden inte har sönder leksakerna med det samma. När du använder repleksaker vid era lekstunder så får din hund automatiskt mycket motion och uppmärksamhet, samtidigt som repleksaker främjar din hunds tandhälsa. En repleksak med knutar är gjord för att hunden ska riva och ruska den!

Robusta leksaker från Kong
Hundleksaker från Kong är robusta och slitstarka, och passar alla raser och typer av hundar. Dessa leksaker är speciellt bra för hundar som har en tendens att slita sönder sina leksaker snabbt. Hundleksakerna från Kong är mycket kraftiga! De populära hundleksakerna från Kong fås i flera olika varianter, färger och material. Det finns Kong-leksaker till hundar i alla åldrar och storlekar. Din hund blir aldrig för gammal för lek!

Nina Ottosson aktivitetsleksaker
Vi har ett spännande utbud av aktiveringsleksaker från Nina Ottoson i vårt sortiment på Petworld.se. Nina Ottoson är känd för sina aktivitetsleksaker som utmanar hunden mentalt. Detta gör att hunden blir mer balanserad och glad, och därmed kan uppföra sig bättre i sociala sammanhang. Leksakerna från Nina Ottoson kan också bidra till att styrka bandet mellan dig och din hund, då en del av aktiveringsleksakerna från Nina Ottoson kräver att du leker med. Genom att du gömmer godbitarna måste din hund tänka själv, och kan således hållas sysselsatt i flera timmar.

Gosedjur till hunden
Många hundar finner trygghet i gosedjur. En del hundar tycker att det är mysigt att ha något mjukt som de kan ha med sig i korgen, medan andra hundar gillar att ruska och bita en nalle. Hos Petworld.se hittar du gosedjur i alla möjliga storlekar och modeller, från traditionella nallar till mer fantasifulla djur som till exempel ekorrar, bävrar och tvättbjörnar. Många av gosedjuren ger ljud från sig när man klämmer eller biter dem.

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.