ALLTID SNABB LEVERANS

Spännande kattutrustning för både kattungar och vuxna katter
Vårt sortiment utökas ständigt, vilket innebär att du alltid hittar ny spännande kattutrustning till din katt hos oss. Katter älskar att leka, så det är viktigt att din katt har möjlighet för att hålla sig aktiv - speciellt när den är ensam hemma. Genom att investera i rätt kattutrustning skonar du ävem dina möbler och krukväxter, m.m.

Leverans direkt till din dörr
Är du också trött på att släpa tunga säckar med kattsand, kattmat och annan utrustning? Få levererat din kattsand, kattmat eller annan kattutrustning direkt hem till din dörr och slipp för att släpa de tunga säckarna hem själv.

Brett utbud av katt tillbehör
Katter är hängivna djur, som är lätta att tycka om. Men katter är även aktiva djur och de behöver därför stimuleras i deras vardag. För att din katt ska få ett bra liv, behöver den tillbehör och leksaker. Vi är övertygade om att du känner din katts behov, så hos Petworld.se ger vi dig råd vid val av utrustning till din katt såsom kattlåda, kattsand, kattsängar, kattleksaker och pälsvård. Petworld.se kan erbjuda ett stort utbud i de olika kategorierna. Rätt utrustning och leksaker som stimulerar din katt och ger den en mångsidig vardag.

Komplett sortiment av kattleksaker

Lek stärker banden mellan människa och katt. Katter är naturligt lekfulla och detta behov måste tilgodoses. Lek och aktivering stärker även kattens leder och intelligens. Aktiveringsleksaker kan med fördel användas om du har en innekatt. Aktivitetsleksaker hjälper till att utmana din katts intelligens genom olika utmaningar som liknar de utmaningar som katten ville ställas inför om din katt hade vistas utomhus. Hos Petworld.se erbjuder vi aktivitetsleksaker i många olika former och nivåer. Hos oss kan du alltid hitta kattleksaker som kan tillfredsställa just din katts behov. Kattungar leker med allt möjligt, och vi rekommenderar små bollar och möss för att aktivera kattunge. Vi rekommenderar dig att hålla kattungar från plastpåsar, snören och små produkter som magen inte kan smälta. Lek bidrar även till ökad motion och bättre uthållighet. Har du en överviktig katt som behöver gå ner i vikt, kan 5 minuters lek varje dag hjälpa katten att gå ner i vikt snabbare och därmed snabbt nå sin idealvikt. Hos Petworld.se hittar du massor av katttillbehör, så du enkelt kan välja en leksak som passar din och din katts behov. Prova t ex leksaker som sitter på ett snöre, både du och din katt kommer att ha det roligt i flera timmar. Eller en pipande låtsasmus, musens pip kommer väcka kattens intresse och sprayar du den med lite catnip kan du vara säker på att kattens intresse fångas och den vilda jakten går snabbt igång. Med en låtsasmus är det lyckligtvis bara en leksak och inte en riktig mus som blir offer för katten lek. När leken är slut, rekommenderar vi att leksaken läggs bort och att den bara används under uppsyn.

Skötsel av katt

Katter behöver förutom rätt mat och stimulans även vård. Välj rätt katt tillbehör när du ska välja loppmedel, katt schampo eller klotång. Petworld har alla tillbehör till din katt.. Gå på upptäcksfärd hos Petworld.se och bli inspirerad till att ge din katt den bästa vård, och omsorg. Är din katt ute mycket rekommenderar vi att du behandlar katten med ett lopp och fästinmedel var fjärde vecka. Om din katt har lång päls, kan det vara en fördel att lära den att få borstat pälsen dagligen. Borstning är förutom för att hålla kattens päls fin och ren, även med till att knyta ett starkare band mellan katt och ägare. Vi rekommenderar att du gör borstningen till en mysig stund för din katt och skämmer bort din katt med lite extra godbitar. Hos Petworld.se erbjuder vi många olika smaker av kattgodis, så vi har helt säkert en godbit eller två som din katt kommer att älska.

Innekatt eller utekatt?
Kattens behov är lite olika i förhållande till tillbehör och leksaker beroende på om katten har tillgång till komma ut. En inomhuskatt behöver stimuleras lite mer än en katt som kan komma ut och lukta på marken och klättra i träd. Utrustning till en inomhuskatt bör väljas noggrant så att din katt får ett inspirerande liv. Med en kattsele, är det möjligt för din katt att komma ut, men inte gå lös.
Huskatt eller raskatt? Det är alltid intressant att välja en ny katt. Eftersom katter kan leva upp till 15 - 20 år. Katter kan numera få så pass god vård att deras livslängd förlängs. Vissa raser är avlade för att framhäva speciella sanser, såsom lugn karaktär, temperament eller en speciell päls. Petworld.se har specialutrustning till katter som passar till de olika kattraser - även den helt vanliga huskatten.

Från kattunge till senior - kattens livscykel
Katten har olika behov i olika stadier av livet. En kattunge är aktiv, lekfull och full av bus. Kattungar behöver därför en diet som är näringsrik och balanserad så att den uppfyller samtliga av kattungens behov i växtfasen. Växtfasen är inte densamma för en huskatt som för en maine coon. Därför bör du givetvis välja en diet som är anpassad till din katts ras. Petworld.se erbjuder foder till både kattungar, och foder till små och stora raser. En ungkatt behöver en diet med högre energi. Medans den lite äldre katten behöver en diet som innehåller mindre energi. Äldre katter är inte lika aktiva som ungkatter och därför behöver de ett foder anpassat till en mindre aktiv livsstil för att förebygga övervikt. Vi erbjuder foder till både unga och gamla katter, både torr och våtfoder. Katter är inte alltid så bra på att dricka ordentligt med vätska. Om det är tillfället kan du hjälpa din katt att få tillräckligt med vätska genom att supplera torrfoder med våtfoder. Våtfoder kan även användas som ett extra mellanmål på en speciell dag, som tex. kattens födelsedag eller andra högtider. Hos Petworld.se har vi både torr och våtfoder från välkända varumärken till fördelaktiga priser. Du kan alltid hitta ett foder din katt tycker om. Har du hittat ett foder som din katt inte tycker om i alla fall, så vi erbjuder vi smakgaranti på alla våra torrfoder.


Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.