ALLTID SNABB LEVERANS

VUXEN-KATTFODER ALL CATS KATTMAT
15 KG
Pris pr. kg SEK 19,00
ÅLDER: 1 ÅR -
ALL CATS KATTMAT
(5710535780050)  
 
SEK 285,00
Kattmat – köp billig kattmat här på nätet 
Oavsett om du letar efter torrfoder eller blötfoder så hittar du alltid ett stort urval av marknadens bästa kattmat hos oss. Genom att välja kattmat av hög kvalitet säkerställer du att din katt får den näring den behöver, och du kommer snabbt att se tydliga resultat. Kattens hud, päls, munhälsa och vikt kommer att återspegla en god hälsa. Vi säljer alla de kända märkena så som Hills Science Plan, Royal Canin och Taste of the Wild. Vi är säkra på att du kan hitta en kattmat som tillgodoser just din katts näringsbehov. Är du osäker på vilken kattmat du ska välja till just din katt så kan du alltid hitta omfattande beskrivningar av varje enskild fodertyp och varje märke hos oss. Känner du att du vill ha ytterligare information så kan du alltid kontakta vår kundservice via telefon eller mail.


Bäst till priset

Vi har ett brett sortiment av all kattmat i alla prisklasser. Vi erbjuder kattmat till alla åldrar, som till kattungar, mat till vuxna katter och seniorfoder. Vi har också olika typer av specialmat till exempelvis steriliserade katter, överviktiga eller dräktiga katter samt special kattfoder för olika allergier. Vi erbjuder även prismatch, det betyder, att om du hittar samma kattmat billigare i en svensk zooaffär eller på en svenskregistrerad nätbutik så matchar vi priset. Du kan inte få kattmat billigare någon annanstans!

Vad ska jag välja?
I starten kan det vara svårt att välja rätt mat till sin katt. När du ska hitta kattmat som passar just din katt är det dock flera faktorer som spelar in. Det du ska titta på är kattens kondition och hur mycket den faktiskt tycker om att motionera. Är det en inne- eller utekatt? Utekatter behöver ofta ett mera energirikt foder. Hur gammal är din katt? En kattunge och en ung katt behöver väsentligt mycket mera energi än en äldre katt. Är katten av en speciell ras bör man leta efter ett rasanpassat kattfoder eller kattmat som kommer så tätt på rasen som möjligt. På detta sätt kan du vara säker på att din katt får den kost som rasen kräver, och till exempel pälsen hålls fin. Har du en hankatt som är kastrerad? Välj en kattmat till steriliserade katter för att undgå urinstenar som han vara smärtfulla. Till slut ska man ta hänsyn till kattens storlek. Om du tycker att din katt äter för lite eller för mycket, men ändå är sund, så får katten det den behöver. På Petworld.se hittar du även foder som kan hjälpa på möjliga problem katten har, till exempel övervikt, fällning, eller känslig mage. Genom att välja kattmat som är producerat för att förebygga och hjälpa mot olika problem så får du en mycket gladare katt, och sparar eventuellt stora belopp på veterinärräkningen.


Vilken roll spelar fodret i en katts liv?
Fodret spelar en avsevärt viktig roll i din katts liv. Något som varje kattfoder ska innehålla är taurin, denna aminosyra kan katten inte själv framställa och en brist på denna kan leda till reproduktionsstörningar, matt päls och dålig syn. Katten är ett rovdjur som behöver kött och animaliska proteiner i kattfodret. Ett kattfoder skapat av enbart vegetabiliska proteiner kan en katt inte bygga muskler av och det kan därför vara riskabelt med ett sådant som fullfoder. När man så har hittat det optimala kattfodret till sin katt så ska katten alltid ha tillgång till friskt vatten, en del katter föredrar att ha flera vattenskålar utställt på olika platser i bostaden.


Foder för gravida eller ammande katter
För en gravid eller ammande katt - är det oerhört viktigt att moderkatten får extra energi via kosten, eftersom graviditet och amning är fysiskt krävande för katter. Om moderkatten inte är vältränad, får kattungarna svårare att få en bra start i livet.


Har din katt hårbollar eller dålig munhygien?
Katter kan ibland lida av hårbollar, och dessa kan fastna i matsmältningssystemet med ödesdigra konsekvenser. Katter är av naturen mycket rena varelser och tillbringar varje dag flera timmar på att rengöra och underhålla sin päls. Detta är orsaken till att hårbollar uppstår. Att använda rätt foder minskar bildningen av hårbollar avsevärt, och risken för allvarliga konsekvenser minskas så på lika sätt. På liknande sätt kan dålig munhygien reduceras genom korrekt mat. Detta minskar risken för plack och smärtsamma inflammationer i munnen. Prova till exempel Royal Canin Oral Care eller Hill Oral Care.
 

Är din katt kastrerad eller steriliserad?
När din katt kastreras eller steriliseras, ändras din katts behov markant. Vid en neutralisering upplever en katt en förändring i sin ämnesomsättning och är därmed i extra risk för att bli överviktig. Därför innehåller kattmat för kastrerade en mindre mängd energi. Dessutom dricker och kissar en neutraliserad katt också mindre än en icke-kastrerad katt, och kan därmed uppleva mer frekventa urinvägsproblem. Kattmat för kastrerade katter är anpassat till denna situation med en optimerad mängd salter och mineraler. Dessutom är kattmaten producerad så att kattens urin håller en låg pH-nivå, vilket minskar risken för urinvägsproblem betydligt.


Torrfoder eller blötfoder till din katt?
Utöver alla kattfodersproducenter och kattfodersvarianter som en kattägare kan välja emellan finns det också torrfoder och blötfoder. Om en katt bara äter blötfoder riskerar den att få dåliga tänder då de inte slits, om en katt bara äter torrfoder riskerar den också att få dåliga tänder då en del menar att torrfodret kan fastna i tänderna och på så sätt slita ned dem i förtid. En bra mellanväg är att blanda mellan både blötfoder och torrfoder. Något som också är värt att ta hänsyn till är att katter ibland kan vara dåliga på att dricka nog med vatten. Om du under de varma sommarmånaderna upptäcker att din katt eventuellt lider av vätskebrist, kan en diet med mera blötfoder hjälpa på detta problem. 


Köp kattmat på nätet

På Petworld.se kan du köpa kattmat på nätet - dygnet och året runt. Webbutiken är alltid öppen och har den bästa kattmaten, billigast. Här hittar du alla kända varumärken - och även många av de mindre kända. Petworld.se har kattmat i alla prisklasser och i alla kvaliteter. Och vi har alltid bra erbjudanden på kattmat för dig och din bästa vän. Vi har kattmat i alla storlekar påsar så att du kan välja den storlek som passar dig bäst. Och du köper för över än 500 kronor du får levererat den bästa kattmaten direkt till din dörr - utan kostnad (vissa produkter ingår inte). Du hittar alltid de bästa erbjudanden på kattmat på Petworld.se. Som medlem av vår kundklubb får du dessutom bonus för dina inköp! Vi har även stämpelkort på en del av kattmatsprodukterna, då du till exempel kan få en påse gratis kattmat då du köper 10 påsar – detta kan betyda stora ekonomiska besparingar! 

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.