ALLTID SNABB LEVERANS

Iams har allt din katt behöver
Iams vision är att utveckla en näringsmässigt korrekt mat som uppfyller alla hundens/kattens behov. Iams foder är ett kvalitetsfoder med en underbar smak och innehåller endast 100% naturliga ingredienser. Iams foder innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Iams mat bidrar till att stärka ditt husdjur immunförsvar i alla livets stadier. Fodret innehåller en optimal nivå av vitaminer, mineraler och näringsämnen. Naturliga fibrer ger en balanserad matsmältning, vilket innebär mindre och fastare avföring som även luktar mindre. Vitamin E hjälper din katt att bibehålla ett sunt immunsystem. Andra vitaminer och mineraler bygger starkare ben och flexibla leder. Protein från kyckling, lamm eller fisk underhåller fysiken och muskelmassan. Torrfoder från Iams är sprött, vilket minskar bildandet av plack och tandsten. Omega 3 och 6 fettsyror bidrar till att främja frisk hud och päls. Andra viktiga näringsämnen stödjer hjärtats funktion och vissa mängder av magnesium säkerställer sunda urinvägarna.

Iams är billigt att använda
Ditt husdjur måste naturligtvis få den bästa maten på marknaden och kvalitetsfoder behöver inte vara dyrt. Iams foder framställs av kvalitetsingredienser med högt näringsvärde. Iams foder innehåller omega 3 och 6 för en frisk och glänsande päls. De goda ingredienser betyder därför att ditt husdjur inte behöver lika stor mängd Iams foder som av andra matmärken, vilket i slutändan betyder lägre foderkostnader för dig. På Petworld.se hittar du ett brett utbud av Iams mat - vi har allt från juniorfoder till seniorfoder.

När katter äter
När du byter till Iams foder rekommenderas det att du gradvis använder Iams i en inledande period på 4 dagar. På så sätt vänjer ditt husdjurs matsmältningssystem sig sakta till en ny diet. Katter äter, som vi människor för att tillgodose sina energibehov. Vanligtvis kan katten själv reglera intaget av mat, men du bör ändå hålla ett öga på hur mycket eller hur lite din katt äter. Om det behövs, kan du dela upp måltiderna i två per dag för vuxna katter och 3 per dag för kattungar. Och kom ihåg - ditt husdjur bör alltid ha tillgång till färskt vatten.

Iams till alla stadier i livet
På Petworld.se har vi hela sortimentet av Iams kattmat. Från födsel till ålderdom.

Iams Kitten & Junior användas till katter upp till 12 månaders ålder, eller dräktiga eller digivande katter. Fodret innehåller alla essentiella proteiner, aminosyror, vitaminer och mineraler som den behöver i sin första start i livet. Är också fylld med extra näring, som behövs när katten växer och blir stor.

Iams Adult 1+ används till katter mellan 1 och 6 år. Torrfodret har en fantastisk smak, vilket innebär att din katt kommer att njuta av måltiden, och därmed intar den även alla viktiga näringsämnen som behövs. Proteinerna är baserade på kött. Vitamin E främjar immunförsvaret och Omega 3 fettsyror ger en sund hud och päls. Fodret innehåller inga tillsatta färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Iams Adult finns i 4 läckra smaker:

Kyckling

Fisk & Kyckling

Lax & Kyckling

Lamm & Kyckling

Iams Multi-Cat rekommenderas till hem som har fler än en katt. Det är ett balanserat foder, som passar till de flesta katters olika behov. Smaken av kyckling och lax, samt olika storlekar på foderkulorna som passar till alla olika slags katter.

Iams Adult Light används till steriliserade katter. De har inte så stort energibehov, och det är därför lättare för dessa katter att bli överviktiga. Fodret innehåller alla de viktiga näringsämnena, men 30 % mindre fett än de andra fodervarianterna.

Iams Adult Hairball är till vuxna katter, som ofta har problem med hårbollar – speciellt katter med lång päls. En naturlig blandning av fibrer i fodret gör att svalda hårbollar passerar långsamt och försiktigt genom tarmsystemet.

Iams Senior & Mature är beräknat till katter över 7 år. När katten har nått denna ålder betraktas den som en äldre katt. Katten sover mer och rör på sig mindre. Den mister muskelmassa, pälsen blir grövre, och de är mer mottagliga mot sjukdomar. Ingredienserna i detta foder tar hänsyn till detta, på samtidigt som din katt får alla de viktiga näringsämnena genom fodret.

Iams Nature´s Wellness Adult 1+ är beräknat till katter över 1 år. Det är ett balanserat foder fyllt med sunda ingredienser av hög kvalitet. Ett unikt fullfoder till din katt, som består av animaliska produkter såsom, grönsaker, frukt, och ofarliga korn produkter.

Gör din katt glad med Iams våtfoder
Iams påsar finns i många smaker och innehåller allt din katt behöver. Petworld.dse har hela sortimentet av praktiska portionspåsar. Finns i både sås och gelé. Och din katt kommer att älska det. Finns i följande smaker:

Pouch Kitten & Junior i sås

Pouch Adult Kyckling i sås

Pouch Adult Lax i sås

Pouch Adult Fisk i sås

Pouch Adult Nötkött i sås

Pouch Senior & Mature Kyckling i sås

Pouch Adult Tonfisk i gelé

Pouch Adult Kanin i gelé

Iams hundmat
Precis som katter har även hundar olika näringsbehov i olika stadier i livet. Iams hundmat har en komplett och balanserad sammansättning av de viktiga näringsämnena. När du byter till Iams hundmat, är det viktigt att du gradvis inför det under 4 dagar. Och det bästa är att ge din hund två måltider per dag - morgon och kväll.

Flera varianter av Iams hundmat
Iams Puppy & Junior bidrar till den bästa näring genom livets första stadie. Som valp har hunden ett större behov av rätt näringsämnen och energi. Finns till små och medelstora raser samt till stora raser.

Iams Adult är ett foder till vuxna hundar mellan 1 och 6 år. Har en fantastisk smak. Innehåller mycket protein, speciella fibrer, vitaminer, mineraler och Omega 3 och 6 fettsyror. Finns till små och medelstora raser samt till stora raser.

Iams Weight Control rekommenderas till kastrerade hundar som är äldre än ett år. Är också bra att använda till hundar som har en låg aktivitetsnivå. Innehåller 30% mindre fett än de andra Iams fodervarianter.

Iams Senior och Mature är lämpligt till hundar över 7 år. Alltså äldre hundar, som typiskt lider av nedsatt immunförsvar, har ofta problem med tarmarna, minskad rörlighet och tandproblem.

Billig hundmat från Iams
På Petworld.se har vi alltid erbjudande på foder varianter från Iams. Håll ett öga på vår hemsida, så missar du inte chansen för att spara pengar.

Leverans till din dörr
Minska besväret med att släpa tunga foder påsar hem. För på Petworld.se erbjuder vi leverans direkt hem till din dörr inom några dagar.

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.