ALLTID SNABB LEVERANS

VALP-HUNDMAT VÅT RASER 0 - 10 KG ROYAL CANIN JUNIOR HUN..
195 G
Pris pr. 100 gr SEK 7,90
ÅLDER: 8 VECKOR - 10 MÅNADER
ROYAL CANIN JUNIOR HUNDFODER
(9003579311479)  
Vägledande marknadspris 22,00 
SEK 15,40 pr stk v. 12 stk

Hundar och katter är olika
Precis som oss människor, är hundar och katter olika och de har därmed också individuella behov. Hundar och katter måste därför få ett foder som är noggrant anpassade till deras individuella behov.
Med hundmat och kattmat från Royal Canin får du ett foder som säkerställer din hund eller katt en god munhygien, sunda leder, stabil matsmältning, och sund hud och päls. Om du med andra ord, ger din hund eller katt, hundmat eller kattmat från Royal Canin är du säker på att ditt husdjur får det bästa av det bästa man kan äta.

Vad ska ett ordentligt och bra hundfoder innehålla?
Svaret är enkelt: Kött! Din hund behöver kött för att bygga upp muskler och för att bevara en sund och fin päls. Det bästa råd är därför att man ska läsa vad som står först på innehållsdeklarationen. Det som står först är det som Royal Canin hundfoder innehåller mest av.

Därför ska du välja Royal Canin hundmat och kattmat
Kunskap och respekt är en viktig del av Royal Canin´s filosofi. I över 45 år har Royal Canin´s mission styrts av principen ". Hundar och katter först" Det är en del av Royal Canin´s uppdrag att leverera den bästa och mest näringsrika hundmat och kattmat, som uppfyller hundar och katters särskilda foderbehov i alla livets stadier.

Vilket Royal Canin hundfoder ska jag välja?
Juniorfoder, vuxenfoder, seniorfoder, ras foder, veterinär foder eller dietfoder? Alla produkter från Royal Canin har en särskild sammansättning för att passa till just din hund eller katts speciella behov. Sammansättningen av näringsämnen ska således förändras i takt med att din katt eller hund blir äldre. Därför hittar du både juniorfoder, vuxenfoder och seniorfoder från Royal Canin hos oss. Det här gör också att du bara behöver ett enda foder! Undersökningar har visat att korrekt näring bidrar till att ge din hund eller katt ett längre liv och bättre levnadsvillkor. Hos Petworld.se hittar du Royal Canin hundfoder och kattmat till ytterst förmånliga priser.

Royal Canin´s mission
Royal Canin´s mission baseras på begreppet "Health Nutrition", som kännetecknas av en exakt balans av ca 50 näringsämnen (proteiner, fett, kolhydrater, aminosyror, fettsyror, mineralsalt, vitaminer och spårämnen). Sammansättningen av Royal Canin´s hundmat och kattmat motsvarar mycket förenklat ett invecklat pussel. Royal Canin´s hundmat och kattmat är sammansatt efter hundar och katters ålder, livsstil, särskilda behov, väldefinierade brister eller till att förebygga sjukdomar. Forskning har visat att hundens förväntade livslängd har förlängts med 3 år under de senaste 15 åren. En del av denna utveckling kan tillskrivas utvecklingen av närings rätt mat. Royal Canin´s foder är sammansatt på ett speciellt sätt, vilket bidrar till att utveckla, ge näring och energi till kroppen och förebygga olika sjukdomar.

Näringsmässigt skräddarsytt hundfoder och kattfoder
Hos Royal Canin vet man att bara genom optimal näring, kan hjälpa hundar och katter att förbli så friska som muligt. Behoven hos valpar eller kattungar när de växer, är annorlunda än när de är vuxna. Hundfodret och kattmaten från Royal Canin innehåller den nödvändiga mängden energi som ditt husdjur behöver - inte bara för att hålla kroppen i form, utan även för att utveckla kroppen och säkerställa optimal och harmonisk växt. Fodret hjälper också till att stödja känslig matsmältning hos valpar och kattungar, vars magar ännu inte är fullt utvecklad. Royal Canin har också anpassat sina foder efter valpar och kattungars tänder. Kort sagt, så är hundmat och kattmat från Royal Canin ett perfekt näringsrikt anpassat foder och något av det bästa du kan erbjuda din bästa vän under uppväxten. Hundfodret och kattmaten hjälper till att stödja kroppens växt och hjälper till att bygga upp immunsystemet hos hunden och katten.

Royal Canin följer hundar och katter genom hela livet
Genom hela livet spelar hundens och kattens foder en viktig roll för deras hälsa. Kombinationen av näringsämnen bidrar till att förbättra hud och päls kvalitet och behandla de första tecknen på åldrande. Då hunden eller katten blir äldre, måste fodret anpassas. Men du ska vara medveten om att hunden eller katten blir mer känslig mot förändringar i fodret i takt med åldrandet. Formen, storleken och konsistensen på fodret måste också anpassas - i synnerhet för att undvika eventuella problem med munnen och tänderna på grund av ålder. Beroende på hundens eller kattens fysiska tillstånd och ätbeteende erbjuder Royal Canin näringslösningar i både torrfoder och våt foder.

Respekt för hundar och katter
Att visa hundar och katter respekt är förknippat med ett antal skyldigheter, bland annat för att anskaffa sig relevant kunskap om husdjuret. Royal Canin har otroligt stor kunskap om hundar och katter; kunskaper de har förvärvat genom vetenskaplig forskning, veterinärer, uppfödare och djurägare.
I samband med produkten tar Royal Canin alltid utgångspunkt i hunden eller katten. Det är djuret som är i centrum och genom förståelse och respekt för djurens morfologiska, fysiologiska och näringsmässiga förhållanden, utvecklar Royal Canin ständigt nya produkter och förbättra befintliga produkter. De har gjort så i mer än 45 år.

Optimal näring till hundar och katter
Forskare och näringsexperter på Royal Canin utvidgar ständigt sina kunskaper i utvecklingen av närings riktiga hundfoder och kattfoder anpassat till hundens och kattens olika speciella behov. Hos Royal Canin väljer man näringsämnen efter djurens näringsprofil. Rätt kost liknar ett pussel, där det är den rätta kombinationen av näringsämnen som är viktiga för att bevara hunden och kattens hälsa.

Alla hundmat och kattmat från Royal Canin är noggrant testade
Innan en produkt från Royal Canin marknadsförs testas hundfodret och kattmaten på Royal Canin´s egna hund och kattkennlar. Här mäter man hundfodrets smak och matsmältningens säkerhet. Hundens och kattens beteende mot hundfodret och kattmaten bedöms och hundfodret och kattmatens smaklighet värderas ut från om hundfodret och kattmaten äts snabbt och med god aptit hos hunden eller katten.
Likaså smältbarhet ett viktigt kriterium när det gäller hundmat och kattmat. På Royal Canin bedöms matsmältnings tolerans hos hundar och katter ständigt genom insamling och analys av urin och avföring från Royal Canin´s egna hund och kattkennlar.

Därför är Royal Canin´s foder något helt speciellt
Det är smaken och näringsinnehållet i hundfodret och kattmaten som gör Royal Canin´s hundfoder och kattmat till något speciellt. Royal Canin´s närings filosofi är enbart uppbyggt på närings ämnens noggrannhet och värde. Du är alltid garanterad det bästa av det bästa när du väljer hundfoder och kattmat från Royal Canin.

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.