ALLTID SNABB LEVERANS

VALP-HUNDMAT VÅT RASER 0 - 10 KG ROYAL CANIN JUNIOR HUN..
195 G
Pris pr. 100 gr SEK 7,90
ÅLDER: 8 VECKOR - 10 MÅNADER
ROYAL CANIN JUNIOR HUNDFODER
(9003579311479)  
Vägledande marknadspris 22,00 
SEK 15,40 pr stk v. 12 stk

Vilket Royal Canin hundfoder ska jag välja?
Juniorfoder, vuxenfoder, seniorfoder, rasfoder eller bantningsfoder? Varje produkt från Royal Canin har en särskild sammansättning för att passa just din hund eller katts speciella behov. Sammansättningen av näringsämnen ska således förändras i takt med att din katt eller hund blir äldre. Därför hittar du både juniorfoder, vuxenfoder och seniorfoder från Royal Canin hos oss. Det här gör också att du bara behöver ett enda foder! Undersökningar har visat att korrekt näring bidrar till att ge din hund eller katt ett längre liv och bättre levnadsvillkor. Hos Petworld hittar du Royal Canin hundfoder till ytterst förmånliga priser.

Royal Canin – foder för alla stadier i livet
Under ditt husdjurs hela liv spelar fodret en avgörande roll för dess hälsa. Undersökningar har visat att korrekt näring bidrar till att ge din hund ett längre liv och bättre levnadsvillkor och motverkar även de första ålderstecknen. I takt med att din hund blir äldre ska foderbitarnas form, storlek och konsistens anpassas för att motverka de problem som hunden kan få med mun och tänder allteftersom den blir äldre. Därför hittar du både torr- och våtfoder från Royal Canin hos oss.

Vad ska ett ordentligt och bra hundfoder innehålla?
Svaret är enkelt: Kött! Din hund behöver kött för att bygga upp muskler och för att bevara en sund päls. Det bästa råd är därför att man ska läsa vad som står först på innehållsdeklarationen. Det som står först är det som Royal Canin hundfoder innehåller mest av.

Lider din hund av övervikt?
Med Royal Canins hjälp är din hunds problem ett minne blott. Om du har en hanhund som är steriliserad hjälper det genom att välja ett foder till steriliserade hundar, då de har en tendens til minskad ämnesomsättning och ökad aptit. Royal Canin har även Lightfoder till övriga överviktiga hundar som är ett bra alternativ när mer motion inte hjälper mot övervikten. Det är viktigt att avhjälpa överviktsproblem så snabbt som möjligt då din hunds liv annars kan försvåras med ledproblem samt hjärt- och kärlsjukdomar.

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.