ALLTID SNABB LEVERANS

Varför Royal Canin?
Undersökningar har visat att korrekt näring bidrar till att ge din katt ett längre liv och bättre levnadsvillkor. Royal Canin kattfoder har därutöver speciellt rasanpassad kattmat som kännetecknas av en komplett palett med balanserad mat som fullt ut erbjuder den näring din katt behöver när det gäller proteiner, fettsyror, fibrer, vitaminer och mineraler för att hålla sig i toppform. Hos Petworld hittar du kattmat från Royal Canin till ytterst förmånliga priser.

Royal Canin specifikt raskattsfoder
Varje enskild kattras har några särskilda fysiska och karaktärsmässiga drag som man bör ta hänsyn till genom kosten. Royal Canin kattfoders speciellt utvecklade fodervarianter och foderbitar tar höjd för alla behov hos den enskilda rasen. Kattmaten är således specifikt sammansatt med näringsämnen, som tillgodoser kattens storlek, ålder och fysiska behov.

Vilken mat ska jag välja?
Juniorfoder, vuxenfoder, seniorfoder, rasfoder eller bantningsfoder? Varje produkt från Royal Canin har en särskild sammansättning för att passa just din katts speciella behov. Sammansättningen av näringsämnen ska således förändras i takt med att din katt eller hund blir äldre. Därför hittar du både juniormat, vuxenmat och seniormat från Royal Canin hos oss. Det här gör också att du bara behöver ett enda kattmatsmärke!

Royal Canin kattfoder  - för alla stadier i livet
Under ditt husdjurs hela liv spelar fodret en avgörande roll för dess hälsa. Undersökningar har visat att korrekt näring bidrar till att ge din katt ett längre liv och bättre levnadsvillkor och motverkar även de första ålderstecknen. Därför hittar du både torr- och våtfoder hos oss från Royal Canin.

Lider din katt av övervikt?
Om din katt har en vikt som ligger 20 % över sin idealvikt så är den överviktig. Med hjälp från Royal Canin kan du lätt åtgärda detta problem. Övervikt är vanligast hos äldre och steriliserade katter som följd av minskad ämnesomsättning och minskad aktivitet. Därför är det viktigt att välja ett foder anpassat för kattens situation. Detta i samband med att man slutar ge katten godis eller leverpastej kan göra underverk!

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.