✓ Prismatch ✓ Fri frakt över 500 kr ✓ 4% medlemsbonus

Petworld-gruppen

Petworld Gruppen har mer än 300 anställda fördelat på flera än 32 olika butiker, med ett administrationskontor placerat i Danmark. Petworld Gruppen har web-affärer i både Danmark, Sverige, Norge och Finland samt omsätter varje år för ett tresiffrigt millionbelopp. Petworld Gruppen expanderar löpande med flera butiker, både fysiskt och online, både i Danmark och i resten av Norden. Expansionen inkluderar till exempel påhitt som Vovvelådan. Petworld Gruppen är 100 % danskägd.

Skandinaviens ledande supermarknad för husdjur

Petworld är i dag Danmarks ledande supermarknad, både fysiskt och online, för husdjur, och därför är vår vision nu att bli Skandinaviens ledande supermarknad på webben med allt inom foder, mat och tillbehör till husdjur. Vi har redan kommit en bra bit på vägen med webbaffärer i både Norge, Sverige och Finland. Petworld utvidgar konstant med nya, spännande produkter och idéer i nya länder. Vi hittar hela tiden på nya saker, till fördel för alla våra många kunder samt deras husdjur.Hos Petworld-Vetkan du också köpa ett brett urval av veterinärfoder och tillbehör online. Fördelen med att köpa dem på Petworld-vet är, att varorna kostar väsentligt mindre än hos veterinären. Även om våra priser är lägre, är det samma godkända kvalitetsprodukter som vi levererar i samråd med vår veterinär. Idéen bakom Petworld är enkel: Att köpa in stort ger bättre inköpspriser och dessa priser ger vi vidare till våra kunder. Hos Petworld i Sverige, kan du köpa ditt veterinärsfoder här: www.petworld.se och spara pengar på våra godkända veterinärsfoder från stora märken som t.ex. Royal Canin Veterinary Diet och Hills Prescription Diet.

Den korta historien är, att Vovvelådan är en rolig och billig abonnemangstjänst till alla hundar oavsett storlek. Konceptet går ut på att du varje månad kan skämma bort din hund med en låda fylld med 5-6 läckra kvalitetsprodukter. Lådan vill typiskt innehålla något gott godis och några spännande leksaker. Vovvelådan levereras alltid gratis direkt till din dörr. Vovvelådan är en extra lyx och ett sätt att skämma bort människans bästa vän. Med ett abonnemang på Vovvelådan gör du något extra för din hund, samt ger den extra livsglädje som också är till glädje för dig och din familj. Läs mer om Vovvelådan på www.vovseboxen.dk

Petworld.dk lancerades 2010 och var den första webbutiken som startades. Efter en stor succé med de fysiska affärerna, önskade vi att nå ut till våra kunder på ett nytt sätt. Målet var att erbjuda kunderna en köpsupplevelse som gjorde det mera praktiskt att köpa produkterna när som helst, samt möjlighet till att få det levererat direkt hem till dörren. Petworld.dk har ett brett och stort urval av husdjursfoder av bästa kvalitet samt spännande husdjurstillbehör, där vi konstant är uppdaterade med de nyaste produkterna på marknaden.

Petworld önskar inte bara att leverera till danska kunder, men också till de andra Skandinaviska länderna. Vi valde ut Sverige som det första land där vi gärna ville utvidga till, och startade därför upp petworld.se 2013. Efter det har onlineaffären vuxit och har nu placerat sig bra på den svenska marknaden. Varorna skickas från Danmark och kommer snabbt och lätt inom 2-4 vardagar i Sverige.

Efter succén med att öppna en onlineaffär i Sverige, utsåg vi Norge som det nästa steg i Petworlds utveckling. 2014 tog vi det stora steget och öppnade zoopermarked.no med stor succé. Vi har i dag en stor marknadsandel och växer lugnt och stilla oss större i Norge. Vi är just nu, en av de största aktörerna på den norska marknaden. Vi skickar alla varorna från Danmark, men lyckas ändå med att leverera inom 2-7 vardagar i Norge.

Vi har också startat är zoopermarketti.fi i Finland. Inom en kort tidsperiod har zoopermarketti.fi blivit till en populär shop och den utvecklar sig i snabba steg. Även om centrallagret ligger i Danmark, levererar vi snabbt i alla fall inom bara 2-5 vardagar i Finland.