✓ Prismatch ✓ Fri frakt över 500 kr ✓ 4% medlemsbonus

Prismatch

 

PrismatchLabel -24

Hos Petworld har vi prismatch. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig det bästa priset i hela vårt sortiment. Därför så matchar vi ALLTID konkurrenternas priser, om du nu kan hitta lägre priser än hos oss.   

Om du hittar en identisk vara billigare hos en konkurrent, så matcher vi alltid priset på vår webbshop, www.petworld.se. Alternativt så kan du få återbetalat prisskillnaden om du redan har köpt varan hos oss till ett högre pris.  

Villkor för prismatch

- Petworld prismatcher bara konkurrenter med svenskt organisationsnummer, eller konkurrenter med svenskt .se domän

- Konkurrenternas erbjudande ska gälla och kunna dokumenteras vid köptillfället.  

- Varan ska vara på lager hos den butik eller webbshop som prismatchas.

- Har du redan köpt varan hos Petworld, och efter det ser varan billigare hos en konkurrent, så kan du från köptillfället och 7 dagar framöver åberopa vår prismatch.

- Service så som leverans, porto, expedition osv. omfattas inte av prismatch.

- Prismatch gäller bara privatkunder.

- Petworld har inte prismatch på köerbjudanden, restpartier, begränsade partier, demonstrationsvaror, 2:a sortering, varor med fel osv.

Sådan får du prismatch

Använda prismatch på vår webbshop

I samband med att du avger ordern, så kan du i kommentar till order skriva att du önskar prismatch, samt länk till konkurrentens pris. Efter att köpet har genomförts går vi manuellt in och rättar till priset, så att du betalar det riktiga priset.  

Du upptäcker efter köpet att varan kan köpas billigare hos en konkurrent

Om du hittar varan billigare hos en konkurrent efter att du redan har handlat hos Petworld, så kan du från köptillfället och 7 dagar framöver åberopa vår prismatch. Vi återbetalar prisskillnaden efter emottagen dokumentation (kvitto, bild, annons).

Du kan alltid kontakta vår kundservice på telefon 08-52 50 46 71 eller via mejl till kundservice@petworld.se om du har frågor.