ALLTID SNABB LEVERANS

filter
FODERPILLER TILL MÖSS OCH RÅTTOR HOBBY FIRST GNAGARFODER
20 KG
ÅLDER: 6 VECKOR -
HOBBY FIRST GNAGARFODER
(5400515000550)  
 
SEK 376,00
Vad behöver min gnagare?
Kaniner behöver till exempel en balanserad kost bestående av hö, torrfoder och grönfoder. En tamråtta behöver däremot frukt, grönsaker och animaliska proteiner för att hålla sig frisk och livfull. Din chinchilla behöver ett foder med ett balanserat fiberinnehåll – utöver den dagliga portionen hö, grönfoder och frukt naturligtvis. Din hamster behöver grönfoder, frukt, hö och en portion animaliskt protein emellanåt. För att ditt marsvin ska hålla sig starkt och friskt erbjuder vi dessutom ett brett utbud av marsvinsfoder – både som fodertillskott och som fullfoder. Genom att klicka dig in på de olika djurgrupperna kan du läsa mycket mer om fördelarna vid varje enskild fodertyp.

Nyttigt och näringsrikt dvärgkaninfoder
Hos Petworld.se hittar du alltid ett stort utbud av dvärgkaninfoder. Vi har de ledande fodermärkena till de vassaste priserna oavsett om du letar efter kaninpellets eller en dedikerad kaninfoderblandning. Vitsen med kaninpellets är att din dvärgkanin inte kan välja ut de delar av fodret som den gillar bäst. Det här gör att din kanin får i sig alla vitaminer och mineraler den behöver eftersom den inte kan välja bort något. Om man väljer kaninpellets är det viktigt att det är en hög fiberhalt, så magen hålls igång och tänderna trimmas. Vitakraft Vitaspecial är väldigt dryga. Hos oss hittar du både dvärgkaninfoder för juniordvärgkaniner och seniordvärgkaniner, samt ett urval av glutenfritt dvärgkaninfoder som främjar matsmältningen och förebygger fetma hos dvärgkaniner.


Komplett och näringsrikt hamsterfoder
När du köper hamsterfoder hos Petworld.se får du ett komplett och näringsrikt hamsterfoder som är rikt på livsviktiga mineraler och vitaminer. Vi har alltid ett stort utbud av premiumfullfoder till hamstrar så att din hamster får allt den behöver för att få ett långt och hälsosamt liv. När du byter hamsterfoder bör du göra en gradvis övergång för att undvika att din hamster får problem med mage och tarmar. Och kom ihåg: För att viktiga näringsämnen ska bevaras bör hamsterfoder förvaras på ett torrt och mörkt ställe. 


Närande marsvinsfoder rikt på vitaminer
Hos Petworld.se hittar du alltid ett brett utbud av hälsosamma och näringsrika marsvinsfoder oavsett om du letar efter marsvinsfoder i form av en foderblandning eller marsvinspellets. Om du har ett kräset marsvin kan vi rekommendera marsvinspellets. Här har marsvinsfodret pressats samman till kompakta foderbitar som var och en innehåller de vitaminer och mineraler ditt marsvin behöver. På så sätt undviker du att marsvinet väljer bort delar av fodret. Om man väljer marsvinspellets är det viktigt att det är en hög fiberhalt, så magen hålls igång och tänderna trimmas. Vi har också ett urval av kornfria marsvinsfullfoder som utgörs av en särskild sammansättning av kvalitetsingredienser som främjar matsmältningen och förebygger fetma hos marsvin. 


Stort utbud av näringsrikt chinchillafoder
Hos Petworld.se hittar du alltid bra priser på näringsrikt chinchillafoder som innehåller alla de vitaminer och mineraler din chinchilla behöver. Vi har ett brett utbud av chinchillafoder från marknadens bästa tillverkare. Chinchillafodret har utvecklats utifrån den senaste vetenskapliga forskningen och utsätts för en tuff kvalitetskontroll. När du köper chinchillafoder hos oss får du artsanpassat fullfoder som anpassats särskilt efter chinchillors näringsbehov. 


Komplett och näringsrikt råttfoder
Hos Petworld.se hittar du ett brett utbud av komplett och näringsrikt råttfullfoder som innehåller de frukter, grönsaker och animaliska proteiner din råtta behöver för att få ett friskt och långt liv. Vi har råttfoder med komponenter som motverkar lukt, samt råttfoder i tablettform. Genom att välja ett råttfoder i tablettform undviker du att råttan väljer bort vissa delar av fodret eftersom alla livsnödvändiga, värdefulla ingredienser ingår i varje fodertablett.
 

Juniorfoder
Är din kanin, hamster, marsvin eller chinchilla under 20 veckor gammal? Så ska du ge den juniorfoder. Eftersom gnagare och små djur som regel föds upp inomhus är de krävande vad det gäller regelbundet näringsintag. Ute i deras naturliga habitat är deras diet kontrollerat av deras naturliga instinkter och behov. Som ett litet djur har de behov av mänskligt omhändertagande. Här gör juniorfodret stor skillnad. Juniorfodret till smådjur har oftast ett högre protein och fettinnehåll, för en så hälsosam uppväxt som möjligt. Samtidigt som det är perfekt sammansatt med vitaminer och mineraler. Det är också en fördel om fodret innehåller många olika sorters frön då de har ett högt naturligt omega-3 omättade fettsyror. Det ger din kanin, hamster, marsvin eller chinchilla en naturlig glansig päls plus att det stärker deras nervsystem.

Vitakraft
Vilket märke och vilken variant ska man då välja? Vita Special, Menu Vital, Emotion Beauty eller Prebiotic? 

  • Menu Vital är ett klassiskt helfoder som de flesta små djur kan starta med. Det innehåller inga konstgjorda ämnen, konserveringsämnen eller socker. Bara torkade naturliga råvaror!
  • Vita Special kännetecknas av att det är ett foderpiller. Det är ett helfoder som innehåller allt vad din kanin, hamster, marsvin eller chinchilla behöver. Så behöver du inte oroa dig för att ditt husdjur väljer bort något som den har det bra av att äta, men som den inte vill äta.
  • Emotion Beauty lägger extra vikt på pälsglans, då det innehåller extra Omega 3 och Omega 6. Dessa essentiella fettsyror hjälper också till att mjuka upp leder samt motverkar torr hud.
  • Only For Kids har en optimal balans mellan kalcium och fosfor som garanterar en sund tillväxt av ben och tänder.
  • Prebiotic är ett kornfritt foder med tillsatt prebiotiskt insulin, som stödjer tarmfloran. 

Vitapol
Vitapol Karma är ett helfoder som är en sammansättning mellan granulerat foder (foderpillsaktigt), korn och grönsaker. Fodret har allt som din kanin, hamster, marsvin eller chinchilla kan tänkas behöva och innehåller bara naturliga vitaminer och mineraler.
Vitapol Karma är ett helfoder som är en sammansättning mellan granulerat foder (foderpillsaktigt), korn och grönsaker. Fodret har allt som din kanin, hamster, marsvin eller chinchilla kan tänkas behöva och innehåller bara naturliga vitaminer och mineraler.

Annan mat till min kanin, hamster, marsvin eller chinchilla
Med ett torrfoder är du säker på att ditt husdjur får allt det den behöver. Dock så blir din gnagare enormt glad över att få några färska grönsaker då och då. Det är otroligt hur mycket glädje en skiva gurka kan skänka! Eller en lite morot, vindruva, sallad, maskros, groblad eller sälggren (videung, ny för året).

Kundservice:
Öppet vardagar 10.00 – 14.00
Telefon: 08-446 83 377
E-post: kundservice@petworld.se

 

Firmanamn: Net K/S

CVR/org.nr.: DK33041845

Vi använder oss av Pensio Payment Gateway för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt, så du är garanterad att dina upplysningar behandlas förtroligt.

PCI Compliance

Vi finns på Trustpilot och hoppas att du vill recensera oss här.

Du kan också skicka ris eller ros direkt till oss här.

Kom ihåg att logga in för att få 4% / 8% bonus på ditt köp.

Är du inte medlem kan du bli det här.